Mijn favorieten

Maatregelen in verband met het coronavirus

In verband met de strijd tegen het coronavirus hebben wij maatregelen genomen. Onze openingstijden zijn zoals gebruikelijk en u kunt zonder problemen contact met ons opnemen voor het maken van afspraken. Wel nemen wij uiteraard de richtlijnen van de overheid in acht en verwachten wij van u hetzelfde. Daardoor verlopen afspraken wellicht anders dan u van ons gewend bent en daarvoor vragen wij uw begrip.

Zo voeren wij indien mogelijk adviesgesprekken op afstand via telefoon, e-mail, videobellen of chats. Tijdens bezichtigingen verzoeken wij u vriendelijk doch dringend de instructies van de makelaar ter plaatse op te volgen. Wij laten niet meer dan één bezoeker (of stel) tegelijk bezichtigen en zorgen ervoor dat bewoners niet thuis zijn. Wij geven geen hand en houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Brochures worden niet overhandigd, alle informatie is digitaal beschikbaar. Ook bij een taxatie in uw woning nemen wij de gepaste voorzorgsmaatregelen.

Het doel van deze maatregelen is om uw en onze veiligheid zo veel mogelijk te waarborgen, maar tegelijkertijd het gewone leven zo veel mogelijk door te laten gaan.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen hebt. Ondanks de aanpassingen in onze werkwijze, ontvangt u nog steeds de service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Hartelijk dank voor uw begrip, samen zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk een einde maken aan deze vervelende situatie.

Team Janson Makelaardij
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring