Mijn favorieten

Aankoop

Het internet brengt het woningaanbod zo actueel en overzichtelijk bij u op het scherm, dat het soms lijkt alsof u geen makelaar meer nodig hebt. Maar met de aanschaf van een woning – een van de belangrijkste beslissingen in uw leven – beweegt u zich toch op onbekend terrein. De keuze voor een nieuwe woning maken de meeste mensen op rationele maar ook op emotionele gronden. Dan is het fijn als u terzijde wordt gestaan door een onafhankelijke, ervaren makelaar die de transactie objectief en met een frisse blik beoordeelt. Een vakman die de markt en de regio op zijn duimpje kent en recent door de NVM is onderscheiden als een van de grootste aankoopmakelaars in de Haagse regio! Die gewaardeerd wordt als een dienstverlener ‘met veel verstand van zaken en altijd klantgericht’, zoals een van onze klanten schrijft in zijn beoordeling

Ons belang is dat u een woning vindt die bij u past en waar u prettig kunt wonen, leven en eventueel werken. Een woning waarvoor u de juiste prijs betaalt, zodat de aankoop net zo goed bij uw financiële situatie en vooruitzichten past als bij uw gevoel. Onze vakkennis, ervaring, inzicht in de marktsituatie en ons brede netwerk in de regio staan ervoor garant dat u vindt wat u zoekt: uw ideale thuis voor een eerlijke prijs!

Werkwijze
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak. We maken graag nader met u kennis om te horen wat uw wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. Als u zich bij onze aanpak thuis voelt, kunnen we u bij onder meer de volgende zaken van dienst zijn:
  • We bezichtigen samen met u de woning van uw keuze, nemen de risico’s en de mogelijkheden grondig door en adviseren u over de reële marktwaarde.
  • We voeren een juridisch onderzoek uit bij het kadaster (erfdienstbaarheden e.d.).
  • We beoordelen of een bouwkundige keuring noodzakelijk is en geven desgewenst opdracht aan de bouwkundige.
  • In nauw overleg onderhandelen we namens u over de aankoopprijs, de overdracht en eventuele aanvullende voorwaarden.
  • We controleren de koopovereenkomst, die doorgaans door de verkopend makelaar wordt opgemaakt, en nemen deze grondig met u door.
  • Indien gewenst kunnen we u helpen aan een goede notaris; sommige notariskantoren hanteren scherpe tarieven als de koper via ons wordt aangedragen.
  • We controleren het concept van de akte van levering, opgemaakt door de notaris.
  • We inspecteren samen met u de woning voorafgaand aan de overdracht.
  • Tijdens de overdracht bij de notaris zijn wij desgewenst aanwezig voor ondersteuning.
Complete dienstverlening
Naast de aankoop van onroerend goed, is ons kantoor ook gespecialiseerd in de verkoop en verhuur ervan. Bovendien kunnen we u terzijde staan met hypotheken en verzekeringen. Vanwege onze onafhankelijke positie is iedere financier of verzekeraar ons even lief en kunnen we het advies geven dat het beste bij uw persoonlijke omstandigheden past. Ook voor taxaties kunt u bij ons terecht. Als uw aankoopmakelaar kunnen wij die dienst helaas niet zelf verzorgen, aangezien de bank een rapport eist van een taxateur die niet bij de aan- of verkoop betrokken is. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring