Mijn favorieten

Hypotheken

Weinig (financiële) producten gaan zo lang mee als een hypotheek. Bij de keuze van de juiste vorm en voorwaarden is het dan ook verstandig om niet over een nacht ijs te gaan. Om er zeker van te zijn dat uw keuze past bij uw huidige én toekomstige situatie. Onze ervaren hypotheekadviseurs leggen de mogelijkheden begrijpelijk en met een frisse kijk op de zaak aan u voor en schetsen altijd een helder en overzichtelijk beeld van de financiële gevolgen. Omdat we onafhankelijk zijn van welke geldverstrekker dan ook, zijn we niet gebonden aan vaste afspraken of constructies en stellen we altijd uw belang voorop! Dat werkt, want klanten beoordelen ons als een dienstverlener wiens ‘financiële begeleiding en de uiteindelijk gevonden financiële constructie van uitstekende kwaliteit en op maat gesneden zijn’. 

Een middel, geen last
Onze beëdigde hypotheekadviseurs beschikken over alle benodigde en actuele kennis van de fiscale wetgeving en de acceptatienormen van de verschillende hypotheekverstrekkers. Wij bieden u altijd een persoonlijk en op maat gesneden advies. Samen inventariseren we uw financiële mogelijkheden en bieden u dan een overzichtelijke berekening op papier, inclusief de eventuele (fiscale) voor- en nadelen. Zo wordt uw hypotheek wat het moet zijn: een naadloos bij u passend middel om uw doel te bereiken en niet een last die u vele jaren mee zeult. Desgewenst helpen we u bij de afhandeling van alle bijkomende formaliteiten, zoals het contact met bank, de keuze van de notaris en uw belastingaangifte. 

Meer weten over uw mogelijkheden en de verschillende hypotheekvormen? Bel of mail ons dan gerust!

Complete dienstverlening
Naast hypotheken is ons kantoor ook gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Bovendien helpen we u graag bij al uw verzekeringen. Vanwege onze onafhankelijke positie is iedere financier of verzekeraar ons even lief en kunnen we het advies geven dat het beste bij uw persoonlijke omstandigheden past. Ook voor professionele taxaties kunt u bij ons terecht.

Klik hier voor ons dienstverleningsdocument voor hypotheken.


 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring