Mijn favorieten

Verzekeringen

Als vanouds kunt u bij ons terecht voor een gedegen en uitgekiend advies voor zowel schade- als levensverzekeringen en pensioenen. Ons kantoor is opgenomen in het Adfiz-register makelaars in assurantiën. Dit keurmerk staat voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid en biedt u de zekerheid dat u een goed advies krijgt. Onze ervaren adviseurs verzamelen alle benodigde informatie, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken.

Wij adviseren onafhankelijk van welke maatschappij dan ook en hanteren het uitgangspunt dat verzekeringen er voor u zijn en niet omgekeerd. Verzekeringen moeten een reëel risico afdekken en in uw situatie nuttig en zinvol zijn. Wij beoordelen samen met u per vraagstuk of dat het geval is. Als we gezamenlijk tot een positieve conclusie komen, dan zorgen we ervoor dat u de best denkbare dekking krijgt tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Het lijkt voor velen makkelijk om verzekeringen af te sluiten, maar de echte kwaliteit van een tussenpersoon merkt u pas als u schade heeft geleden en een claim indient. Wij zorgen er namens u voor dat zo’n claim snel en op de juiste manier wordt afgewikkeld en dat u krijgt waar u recht op heeft en premie voor betaalt. Ook hier geldt weer als voordeel dat we onafhankelijk zijn: geen verzekeringsmaatschappij kan ons beïnvloeden: uw belang staat bij ons altijd voorop!

Meer weten over onze aanpak en de verschillende verzekeringen die wij particulieren en bedrijven kunnen bieden? Bel of mail ons dan gerust!

Complete dienstverlening
Naast verzekeringen is ons kantoor ook gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Bovendien helpen we u graag bij de keuze en afsluiting van uw hypotheek. Vanwege onze onafhankelijke positie is iedere financier of verzekeraar ons even lief en kunnen we het advies geven dat het beste bij uw persoonlijke omstandigheden past. Ook voor professionele taxaties kunt u bij ons terecht.








 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring