Mijn favorieten

Taxaties

Als u een woning wilt kopen of verbouwen of de bestaande hypotheek wilt verhogen, moet de waarde van uw woning worden bepaald en vastgelegd in een erkend taxatierapport. In reactie op het recente verleden, waarin geregeld hypotheken werden verstrekt van meer dan 100% van de taxatiewaarde, zijn banken voorzichtiger geworden met het verstrekken van nieuwe leningen. Vertrouwen in de taxatie en in het kantoor dat deze uitbrengt, is daardoor nu misschien wel belangrijker dan ooit. Ons kantoor is compleet onafhankelijk en biedt u een objectieve, realistische inschatting van de waarde van het onroerend goed. Door de grondige kennis van de markt in en rond Haaglanden zijn we de ideale partij voor taxaties voor particulieren, banken, verzekeraars, beleggers, rechtbanken, nalatenschappen en internationale bedrijven. Heeft u een vraag? Bel of mail ons dan gerust!

NWWI Taxatie
Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) heeft tot doel de kwaliteit van taxatierapporten te waarborgen. De meeste grote geldverstrekkers stellen een NWWI-gevalideerd rapport inmiddels verplicht. Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als van de aangesloten taxateurs door permanente controle. Dit betekent onder meer dat we de taxatiewaarde volgens uniforme en strenge richtlijnen moeten onderbouwen. Zodat het voor u duidelijk is hoe de waardering tot stand is gekomen. 

Klik hier om direct een NWWI aanvraag te doen. 

Complete dienstverlening
Naast taxaties is ons kantoor ook gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Bovendien kunnen we u terzijde staan met hypotheken en verzekeringen. Vanwege onze onafhankelijke positie is iedere financier of verzekeraar ons even lief en kunnen we het advies geven dat het beste bij uw persoonlijke omstandigheden past. 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring